Story Mory Cik Lala

Thursday, January 30, 2014

Hotel di Langkawi

Saya nak tanya kepada sesape yang pernah ke Langkawi
Uolls tido kat hotel mana ek
Ada tak hotel yang berdekatan dengan Airport
Hotel kat Langkawi ni mahal ke
sebab saya google kat internet rate hotel sumenya mahal mahal belaka
saya bajet dalam RM150 hingga RM250 je per nigh
Bukan lah nak hotel yang 5 star pun
sekadar untuk bermalam saja sebab siangnya mestilah penuh dengan aktiviti ronda ronda kan
dah lama sangat tak pergi Langkawi ni
Last pergi masa mengandungkan anak sulung 10 tahun yang lalu
maklum la pengantin baru gitu

6 comments:

  1. hotel sebelah airport namanya hotel helang tk silap..pernah stay..jln kaki je dr airport ke hotel..kalo pegi time peak mmg mhl

    ReplyDelete
  2. Kak, cuba HJI residensi hotel. Harga berpatutan.

    ReplyDelete
  3. saya pun tak pasti akak. cuba periksa kat agensi pelancongan lagkawi. mereka mesti ada rekod kot.

    ReplyDelete
  4. x tahu jugak..hope ade yg membantu
    beznye ke langkawi, tringin yumida nak ke sana
    Jom berkongsi Ilmu Blogspot Blogger Malaysia

    ReplyDelete
  5. assalam..ibu lala nk g lngkawi ke? mmg hotel sana rate mcm tu.better ambil hotel kee chalet kt pantai chenang kalau nk rehat2.kalau nk shopping ambik kt pekan kuah mcm hotel bayview ke.. rasanya kt agoda.com ada byk pilihan..

    ReplyDelete
  6. aritu aju bermalam kat sandy beach resort and amzar motel kak, range harga rm140 utk 1 malam

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.