Story Mory Cik Lala

Thursday, January 23, 2014

Lunch hour dan kepek bayam

Nak buat apa ye. Nak tido mata ni tak nak pulak lelap. Padahal pagi tadi pukul 5 pagi dah terjaga. Pastu tak boleh tido dah.

Nak makan. Pose la pulak. Ada lagi 2 hari nak pose ganti. Sejak berumo ni makin malas nak pose. Asik terbabas je. Kalau pose nak kena bangun sahur plak. Kalau tidak perut ni memang tak tahan. Dolu dolu senang je nak ganti pose. Belum masuk tahun baru dah habis ganti pose. Sekarang jenuh. Tu pun semalam mintak husben belikan berger untuk buat sahur. Sib la dia belikan.

Time pose ni macam macam makanan terbayang. Termasuklah kepek bayam. Korang tau tak macam mana nak buat kepek bayam tu. Semalam makan sedap betul. Dapat rasa sikit je. Kepada sape yang tau macam mana nak buat kepek bayam tu sila lah berkongsi resepi ye.

Note :

Kite dah dapat gaji hari ni. Wiken ni boleh la shopping. Yahuuu.....

7 comments:

  1. kepek bym tuh yg penting ada bayam daun lebo2 tuh kak pastu tepung dia dana tak pasni sgt camne... or bt biasa je... wah2 nk supink je kejenyer ek

    ReplyDelete
  2. Lala blog skin awak ni mengingatkan okje pada blog lama i tau...pink karer...
    Kepok bayam? Alahai makan pun jarang cik lala oiii...

    ReplyDelete
  3. blm prnh mkn kepek bayam ni. Kene try buatlh.

    ReplyDelete
  4. sama la saya pon..kalau pose misti nak saho
    perot makin menipis kot haha

    wahh bestnye dh gaji, nk tumpang pi sopingggg...

    ReplyDelete
  5. bestnya gaji dah masuk dah....SA isnin kot...

    ReplyDelete
  6. akak gaji semlm gak eh... akak keje mana ye... mmg sedap kepek bayam tu.. tp x reti la buat.. huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.