Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 29, 2014

Fakta anak sulung



Betul ker seperti apa yang diperkatakan. Saya pun anak sulung jugak. Kebanyakkannya betul lah especially yang no 3 tu. Memang hobi saya gelak sampai tak ingat dunia. No. 14 pun betul jugak. Saya tak berani nak keluar malam malam. Tapi sejak anak dah sekolah ni selalu je kena keluar malam sebab nak beli barang sekolah. Kadang cikgu nak itu nak ini. Sape lagi nak beli kalau bukan maknya. Mengaji Al Quran pun malam jugak. Tapi no 8 tu sangat tak  betul. Saya bukanlah artis yang nak jadi tumpuan ramai orang kan.

16 comments:

  1. saya anak sulung kalau ikut by biological parents yang asli, dan anak ketiga kalau ikut adik beradik campur2...

    ReplyDelete
  2. EH...mcm ngam jer dgn ankbujang saya..:-)

    ReplyDelete
  3. mcm kena jer dgn perangai anak sulung saya.. tapi semua la :)

    ReplyDelete
  4. Salam Ibu Lala...ciri2 kat anak bujang tu ada la sikit2 jerrrr kat sini :D

    ReplyDelete
  5. Whohoho... tengok pada list tu memang kena... list ni agak berlainan dari list personaliti biasa yang lain pernah tengok... tp no 14 ngan 15 tu lari jauh sgt... Rasanya list ni bnyk sesuai utk pompuan kut ehehehe...

    p/s kalau nak share pic tu boleh? let me know nak buat camana yang u prefer?

    Wassalam.. :D

    ReplyDelete
  6. hubby anak sulung tapi ada yg betul..ada yg tak...anak sulung noe pun...ada yg betul n tak juga...

    ReplyDelete
  7. Herm... mcm kena jugak dgn anak sulong eina tu, paling betul, paart takut gelap! ngee..

    ReplyDelete
  8. hahahaha.. saya pun anak sulong .. mcm ada betulnya jer...

    ReplyDelete
  9. hahaha.. mcm ada betulnya jer...

    ReplyDelete
  10. hahaha.. mcm ada betulnya jer...

    ReplyDelete
  11. yess...tis is me...anak sulong gak!!

    ReplyDelete
  12. yg pasal jadik tumpuan tu bkn la pasal artis je yg jadi tumpuan..biasanya adik2 akan rujuk kat yg sulong la kan...kawan2 pon pasti akan tumpu kat "anak sulung" coz dia ne kan spt senarai di atas..senang communicate..(agak jer...hehe)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.