Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 1, 2014

Murtabak maggi

First time buat bila anak bujang nak makan murtabak maggi. Resepi dan cara cara buat dapat dari youtube je pun. Senang dan sedap. Sampai 2 kali buat. First trial buat dah habis kat anak bujang sorang je. Buat lagi kali kedua. Dapat 2 ketul.

9 comments:

  1. Wah murtabak maggi di tahun baru.......tak pernah cuba lagi ni....

    ReplyDelete
  2. Cecah dgn sos buat sendiri lagi kick ni Ana.

    Selamat tahun baru dari kakak ye:)

    ReplyDelete
  3. Kak ana....wahhh sedap yer air tgn ibu masak....sampai anak bujang mkn bertambah2 :)

    ReplyDelete
  4. Singgah ari ni & terima kasih mendoakan kesihatan saya yer!

    ReplyDelete
  5. Nampak sedapppp..saya tak pernah try lagi murtabak meggi ni...

    ReplyDelete
  6. mcm telor dadar pun ada... tgk ramai blogger yg buat, deqla x penah lagi try...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.