Story Mory Cik Lala

Thursday, January 31, 2013

Nak belajar jadi photographer


Saya nak belajar jadi photographer.
So kalau ada sesiapa yang tahu
tentang kelas photographer ni,
sila lah berkongsi dengan saya ye...

9 comments:

  1. ibu lala ley check ngan kolej komuniti..dorang punya fee murah

    ReplyDelete
  2. Wah best tu.... mesti ada yg sudi bantu tu.. :D

    ReplyDelete
  3. akak google ja, mesti ada,
    akak,.. saya tag akak,kalau free join ek...;-)

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

    ReplyDelete
  4. wah minat baru ye kak? bagus2!!!

    ReplyDelete
  5. wahh.. bagus ni Kak belajar photography:)
    nti boleh snap picture cantik2..:)

    ReplyDelete
  6. belajar photography mn tau boleh buat side income nanti

    ReplyDelete
  7. wah kak ana..mesti kamera mahal ni..leh jadi jurukamera org kahwin pas ni..hehe

    ReplyDelete
  8. saya suke tgk org ambik gambar cantik2.. tp sy xtau kelas kat mana

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.