Story Mory Cik Lala

Friday, January 18, 2013

Jom lepak

Orang lain sume dah keluar. Tinggal la saya sensorang kat opis ni. Malas mau jalan jalan. Lagi pun geng yang sorang lagi tu dah start cuti bersalin. Menunggu masa je tu. Nak jenjalan ke KLCC atau MidValley pun tak de mood. Petang ni pulak ada ceramah Maulidur Rasul. Kalau jenjalan nanti rushing.  Masuk opis je dah penat. Baik duduk kat opis je lepak lepak sambil buat apa yang patut sementara pukul 3 ni kan. Uolls semua pi mana. Hari Jumaat kan time rehat panjang.

16 comments:

  1. slalu duk umah pas ambik ank skolah..hihi
    abis rehat msk blk off...

    ReplyDelete
  2. saya lepak atas katil je ngan baby... hihihi... tu la kan.. kalau kuar sorang2 mmg tak best.. sama cam saya.. time keje ritu, mmg tak kuar lah.. lagi2 sarat ngandung.. dok opis je.. hari2 bawa bekal sbb tak larat nak jalan.. lepas abis pantang nanti tak tau la camne.. rajin jalan ke tidak.. hehehe..
    >> saya pun ritu ada 1 girl 2 boy.. alhamdullillah.. ke4 kuar girl, so jadi 2 boy 2 girl.. nanti keje pun tak tau nak kasi sapa jaga bby lagi.. masih dlm pencarian gak.. mmg tak bape pasti sangat.. harap2 ade pengasuh lah.. kalau idak macam mana nak sambung keje.. sayang plak nak berhenti dah lama2 keje.. kan..

    ReplyDelete
  3. mkn, sembang, gelak, tido... hehehe

    ReplyDelete
  4. kuar makan jap je tadi...heheh kalau dok opis sti ngadap blog tgh ari...heheh

    ReplyDelete
  5. saya cikgu..balik skolah terus balik...haha..jgn jeles...

    ReplyDelete
  6. selamat malam kak..Kesian kat akak.

    P/s: kak ana, naper intan x dapat buka link akak tu..hehehe..

    kak ana dapat buka xlink intan bg? ke x dapat juga..adeh adeh...blogger nani dengan cheqkaq semua dapat je add

    ReplyDelete
  7. kak..sy pun sllu nya Jumaat duk opis je..jarang kuar.. layan internet je..hehe.. kdg2 keluar klu ada nk beli..:)

    ReplyDelete
  8. salam kak..rehat panjang boleh jalan2 & shopping yer..

    ReplyDelete
  9. anna balik umah tido jap..hihihihi

    ReplyDelete
  10. ieyda lak time rehat panjang, kadang2 lau ada duit lebih, selalu kuar gi jln2, kalau xde duit lebih, duk diam2 je kat ofis smbil BW nie..hihiii

    ReplyDelete
  11. Rehat mcm biasa gak even hari jumaat pon. Tapi jumaat aritu selamat ke nilai 3 ☺☺

    ReplyDelete
  12. ari jumaat time rehat pnjg...suh tido jela...

    ReplyDelete
  13. salam kenal jugak dari akak..thanks mengomen kat blog merapu akak tu

    ReplyDelete
  14. rindu kak ana..hik hik hik! salam maulidur rasul buat kak ana sekeluarga!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.