Story Mory Cik Lala

Monday, January 14, 2013

Wahai kawan kawan sekelian.....

Tak pandai la guna samsung tab ni. Screennye asyik tunggang tungging je. Pening dibuatnya. Pastu pulak tak reti nak letak icon web yang selalu kita buka tu kat home screen. Ada tak sesiapa yang boleh membantu.

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

  1. hahaha...sy gune tab jugak tp dah lme tab sy berehat sbb charger rosak....kalo tab ok bru leh tlg...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Mintak maap Cik Lala..cheqkaq tak pakai Samsung..

    ReplyDelete
  3. wah... dah pakai tab... ^_^ maaf yunk...I x pernah pakai tab... x tau cam ner nak tolong...

    ReplyDelete
  4. Intan pon x reti la kak ana,..guna tab yg x ada jenama pon intan xretii..hehe….kak ana, meh ler keja kompeni intan…hehe

    ReplyDelete
  5. tak pakai tab jugak...hahahahah gadget baru yer kak ana...

    ReplyDelete
  6. KA pun x suka pakai tab ni ! Leceh. Done clik2 ye

    ReplyDelete
  7. kalo akak tak mau screen tu tunggang tebalik off la function screen rotation tu, biarkan dia statik jer..

    ReplyDelete
  8. saya pakai tab lama juga menelaahnya tu haahaa

    ReplyDelete
  9. saya ni langsung xda tab... hp pun cap ayam..hahah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.