Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 9, 2013

Button reply kat komen

Sape boleh tolong saya letakkan button reply kat komen tu.
Ai dah try buat yang macam kat dalam tutorial tu tapi tak jadik la. 
Berharap sangat kalau ada sesiapa yang boleh membantu.

Terima Kasih

19 comments:

  1. Cuba gi kat setting - post & Comment tukar comment location ke embedded...harap yang ni lah kot yang Cik Lala nak.

    ReplyDelete
  2. salam. akak pun tak mahir sgt tapi ada template yg memang dah sedia ada button reply kat komen tu. Try tgk template yg sesuai.

    ReplyDelete
  3. sy pun ada masalah yg sama jugak...uhuhu

    ReplyDelete
  4. penah buat...tp lupa lak camne...huhu..

    ReplyDelete
  5. cuba tukar setting komen kepada set..
    sy pun hr tu try tp tak dpt..tukar setting baru dapat..yg dkrg popwindow kan

    ReplyDelete
  6. http://maribinablog.blogspot.com/

    sy cari tutorial hr tu kat sini

    ReplyDelete
  7. dah try tapi tak boleh reply pun. nape ek..

    ReplyDelete
  8. dah dapat dah kan ... gi setting kendian post & comment letakkan comment location embedded cam yang kak mar infom ...

    ReplyDelete
  9. sorry kak tak dpt bantu...cuba cari kt mane2 tutorial..:)

    ReplyDelete
  10. pernah buat dulu. tapi dah lupa lak cemane. huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. AAH KAK .. KENA TUKAR KE EMMBEDED DULU ..
    saya kalau nak reply comment semua tukar ke situ dulu ..

    ReplyDelete
  12. alamak wani pulak lupa dh camna buekknya haha

    ReplyDelete
  13. saya pun nk cari tutorial ni jugak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.