Story Mory Cik Lala

Friday, January 11, 2013

KRR

Hati membuak buak nak makan side dishes KRR ni. Dah lama tak makan KRR ni. Maklum lah, tak de geng sebab geng yang sorang lagi tu dah jadik mak buyong. So tak larat la nak jalan jauh jauh kan. Yang tak jadi mak buyong tu macam macam plan tapi dah sorang sorang ni malas nak ke sana ke sini. Time lunch tiap tiap hari pun habiskan masa kat opis je.
Naik jemu dah.




Ai tak ambik ayam dia pun sebab dah jemu makan ayam. Nak diet la kunun.
Alamak...hari ni lupa nak makan pil kurus tu. Habis lah...

10 comments:

  1. he he he... saya pown makan KRR jugak for lunch today... ^_^

    ReplyDelete
  2. wahhhh..sedapnya!!
    paling sedap sekali tang muffin cake tu.
    marvellous!!!

    ReplyDelete
  3. uishhh dapnyee...tang mufin yg tak tahan tu..mufin cik kenny memang my fav!

    ReplyDelete
  4. WAH SEDAPNYE.. PAS APPRAISAL MAKAN BESAR NAMPAKNYER..

    ReplyDelete
  5. sedapnya....makan KRR tu....kan memang sesuai untuk deit ayam panggangnya tu....ibu lala ubat kurus apa tu.....

    ReplyDelete
  6. sy lak yeringin nk mkn domino's piza

    ReplyDelete
  7. akak makan pil kurus?? moga takde kesan sampingan

    ReplyDelete
  8. ambik pil kurus ape...?berkesan tak..?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.