Story Mory Cik Lala

Saturday, January 12, 2013

Jom pegi spa

Ai baru balik dari spa ni. Seronoknye sesekali dapat manjakan diri. Tadi ai pegi berurut je. Satu jam dalam RM65. Mula mula rasa cam mahal. Tapi bila pegi, cara urutannya memang berbaloi la RM65 tu. kalau nak murah mintak la encik suami tolong urutkan. Free of charge. Tapi nanti ke lain pulak jadinya. Ha ha ha...

Len kali ai nak ambik yang pakej pulak. Ada mandi sauna, buat facial, urutan satu badan, eye treatment dan lain lain lagi. Ada 3 jenis pakej semuanya. Boleh pilih mana yang berkenan. Harga dari RM220 hingga ke RM250.

Tempat ni pun kawan ai yang promote sebab dia selalu pegi situ. Katanya dalam banyak banyak tempat yang dia pegi situ jugak yang best. Nasib baik la dekat dengan rumah den. Kalau jauh harus lah den tak tau jalan. So lepas ni bertambah lagi bajet den ni ha tapi apa salahnye kan. Baru la cik abe tu bertambah sayang kan...Ameen...

12 comments:

  1. Wah wah kak ana..best tu..hehe....sesekali manjakan diri apa salahnya kan kan..:)

    ReplyDelete
  2. sedapnya bermanja kat spa tapi malas nak pergi. voucher spa kat dlm handbag dah naik layu

    ReplyDelete
  3. js pun duk teringin nk g tp smpi skrg lum smpi...hehe..

    ReplyDelete
  4. ohh yoyoy ni mmg best! i penah pegi sekali amek pakej sauna, urut n facial. mmg relaxing abis!

    ReplyDelete
  5. ishh dah lama dah tak wat aktiviti camgini.. tak de masa ..

    ReplyDelete
  6. sy lgsg tak pernah gi spa....spa sndri je kat umah...huhuhu

    ReplyDelete
  7. wah bestnya... kalau ada ank kecik, xda maknanya nak g spa.. lbh2 lagi bf direct... hehhe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.