Story Mory Cik Lala

Saturday, January 5, 2013

Cukuplah 3 round

Pukul 1:40 baru sampai rumah. Baru boleh berehat. Cukuplah 3 round je hari ni dari pagi tadi. fes round pegi pasar. second round pulak hantar anak2 pegi tusyen. third round pulak jemput diaorang balik tusyen. Yang jadi problemnye time balik tu lain lain time. Kalau nak shopping esok esok la pulak. Tapi rasanya takde nak shopping apa dah kut. Lagipun awal awal tahun ni banyak guna pulus. Beli barang2 sekolah, bayar tusyen anak lagi. So duduk la diam diam kat rumah hari ni ye...

9 comments:

  1. betul tu ...nti blh depan la kita shopping ..hihi

    ReplyDelete
  2. aduh...banyaknya round..
    respect kat ibu Lala boleh buat semua..

    ReplyDelete
  3. bulan january ni kirim salam jak dengan shopping kompleks tu.....banyak duit nak pakai...huhu

    ReplyDelete
  4. bz tu..mmg pun awal2 taun ni byk keluar pulus kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.