Story Mory Cik Lala

Tuesday, January 8, 2013

Jom kuruskan badan

Nampak promotion guardian pagi tadi terus bergegas ke sana. Korang nampak tak harga zenoctil tu RM79.88. Tadi ai call tanya kat klinik yang introducekan ai dengan ubat ni harganya 10 biji RM18. So murah lagi la kat guardian kan. If tak de promotion pun harganya dalam RM90 plus plus. Tapi dulu boleh la ambik free je kat klinik sebab company bayor, sekarang company dah tuko panel. Klinik klinik under panel yang baru ni kurang menarik. Ada kebarangkalian la tak leh mintak sesuka hati kan. Kalau kamcing ngan doktor maybe la boleh kan..

Pernah try sekali makan ubat ni. Itupun doktor yang syorkan. Tapi masa tu makan ubat ni tak maintain sangat. Sesuka hati je makan. Kadang makan kadang tak. Macam mana nak tengok hasilnye kan. Kali ni memang azam nak makan ilut schedule betul betul. Cayuk cayuk..





15 comments:

  1. wow jom kita kuruskan badan.. sy takat ni tgh try guna felinna losyen.. harap2 turunla lemak2 ni..

    ReplyDelete
  2. Ni ubat kuruskan badan ke kak? Sampai bila promosi n?
    Psst..kak Ana, intan duk gelak sebab imagine, hb akak bawak motor laju2 akak duk jerit2 pegang helmet sebab nak tercabut..akaka…hb ka kana beli SE punya ke sebab waner putih kan…dah ronggeng mana dah kk? Ikut konvoi

    ReplyDelete
  3. bile tah nk ade mood turunkan berat badan..asyik makan jer ni

    ReplyDelete
  4. baca pos tentang kurus .. terus terjah ko.... caiyok kak.. dalam proses gakkk... semoga kurus sesama..

    ReplyDelete
  5. wah semangat nih nk kuruskan bdn

    ReplyDelete
    Replies
    1. klinik mana yang rekomenkan ubat ni Nak pergi tanya lah...

      Delete
  6. tak leh tgk words kurus kurus ni, mesti nak menyibuk..hehe..mcm mana makan dia? sehari baper kali?

    ReplyDelete
  7. MJ ni memang nak kurus, azam dari tahun lepas tapi masih tak jugak kurus... sobsob :D

    ReplyDelete
  8. wahhh..murah tu harganya. tapi la ni tgh preggy. nnt nk kena berpantang betul2 la gamaknya nk kuruskan badan :D

    ReplyDelete
  9. ok ke kak makan pil tu..ada kesan mudarat tak..teringin juga nk cuba ni..

    ReplyDelete
  10. nk kurus gak tp kita guna felinna jer..

    ReplyDelete
  11. nak juga ni..hehehe..teringain juga nak cuba ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.