Story Mory Cik Lala

Friday, January 18, 2013

Bantuan awal persekolahan

Jom pakat pakat pi collect duit bantuan awal persekolahan ni kat sekolah anak anak.
Nampaknye kena la ambik cuti separuh hari ni. Tak sempat ni kalau nak keluar dari opis pukul 3 petang. Nanti by the time sampai sekolah masa dah tamat. Sorry ye boss, saya nak cuti lagi Selasa ni. Nak suruh hubby dia outstation la pulak.

8 comments:

  1. Tak de anak..tak dapat la nak collect bantuan tu..

    ReplyDelete
  2. Sekolah anak kakak hari Rabu dah boleh ambil. Tapi kakak wakilkan Mak Zah sebab kakak kerja.

    Sekolah menengah anak boleh ambil sendiri.

    ReplyDelete
  3. dah ambil kelmarin..hari ni pun ada tp anak yg ambil..
    bgs juga ada bantuan ni kan

    ReplyDelete
  4. wah...dapat bantuan awal persekolah... baguslah ...sekurang2nya boleh tolong ringankan apa yang patut kan? semoga segalanya berjalan lancar...

    ReplyDelete
  5. eh, anak u sekolah sri gombak ke? i dulu skolah situ, and i dah daftar my daughter kat situ for next year.

    ReplyDelete
  6. jommm!!..ehhh, tp xde anak lagi..hehee

    ReplyDelete
  7. sedikit sebanyak ia dapat kurgkan beban kan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.