Story Mory Cik Lala

Monday, January 28, 2013

Henbeg lagi

Seronok pegi JPO hari tu. Siap pegi 2 kali lagi. Mak dengan anak sempat merembat henbeg henbeg Coach yang ada less itu. Kalau kat KL sure tak dapat less punye. Nak masuk dalam tu pun kena q dulu sebelum masuk. Ramai sangat orang dalam tu. Kalau tak de less telan air liur je la. Cantik tak. Nak pegi shopping kat oversea tak mampu kan. Kat JPO pun jadi lah. Rambang mata dibuatnya bila masuk kat dalam kedai tu. Rasa macam semuanya nak.

Published with Blogger-droid v2.0.10




13 comments:

  1. wah byk soping beg coach...aritu p PO tkde yg berkenan

    ReplyDelete
  2. beg ke2 tu brp rege? my bos beli rm 1300++ lps less 20%..tp kita beli dlm rm600 jer..beli on9

    ReplyDelete
  3. wahh cantik kak, pinky i like!!! bestnya dapat 3 handbag baru!!!

    ReplyDelete
  4. akak, singgah jenguk n follow sekali..;-)

    ReplyDelete
  5. cantik-cantik la..yang tengah tu yang cantik..

    ReplyDelete
  6. sib baik buah hati sya tak de.kalu dia dpt tgok ni. Adus..hehe

    ReplyDelete
  7. Wahhhh..coach.....klu coach semua pun cantik....jelesnya hati ini melihat. . :p

    ReplyDelete
  8. Ibu Lala said...
    Wahhh kat mana nak beli coach online. Nanti bagi link ek. Akk beli tu dalam 1000 lebih jugak la after less lagi 20%.

    Monday, January 28, 2013 8:43:00 pm

    kak, ne link nya...

    https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/237612353027788/?fref=ts

    https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/AuthenticCoachUSA?fref=ts

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.