Story Mory Cik Lala

Sunday, January 6, 2013

Durian Crepe lagi

Dc ni beli kat giant. Beli sekali 2 peket lak tu. tu pun ada hati nak beli 3 peket. Tamak tak hengat. Tapi bila sekali makan dc tu terus rasa tak nak makan lagi dah. Tak menepati citarasa dan tak rasa sesedap dc yang ai beli kat keramat tuh. Duriannya macam dibekukab dalam freezer gitu. Tak fresh macam selalu. Yang kat keramat tu pulak nak pegi beli kat rumah tokey yang leceh tu. jalan sempit. Kalau masuk tak leh kluar dah sebab jalan mati. Tu yang bercinta kalau nak pi beli kat sana.

13 comments:

  1. Laaa..tak kebah lagi demam durian crepe ya..

    ReplyDelete
  2. itu la js tak suka beli kalau tak tmpt biasa..kot tak sedap..hihi

    ReplyDelete
  3. Lia x pernah makan DC nih. sedap sgt ke? hehe

    ReplyDelete
  4. kak..sy tak berpeluang lagi nak makan durian crepe ni..hehe..
    tak jumpa lagi yg di jual..huhu:(

    ReplyDelete
  5. kak..sy tak berpeluang lagi nak makan durian crepe ni..hehe..
    tak jumpa lagi yg di jual..huhu:(

    ReplyDelete
  6. akak masa awal2 demam DC ni dah dekat nak bersalin tak larat nak try buat..lepas tu pulak dalam pantang..masih tak merasalah lg sampai sekarang..

    ReplyDelete
  7. Baru je rasa semalam. Berkobar kobar nak rasa. Tapi bila dah beli, emmm rasanya tak kena ngan tekak saya. Huhu

    ReplyDelete
  8. ni yg frust bila xmemenuhi citarasa..

    ReplyDelete
  9. caya tak saya sampai la ni tak pernah merasa lagi..ntah la tak rasa nk mkn pun..

    ReplyDelete
  10. dah merasa skali...rasenye cukup la kot

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.