Story Mory Cik Lala

Thursday, January 3, 2013

Sampai tertido tido

Sementara nak tunggu time rehat darjah 1 ni boleh jugak la berblogging kejap. Nasib ada blog. Sempat jugak la bertandang ke rumah kawan kawan. Hari ni tak ramai sangat dah parents kat sekolah. Tak macam semalam. Semalam sungguh sesak. Makan pun tak lagi ni. Dari pukul 12:30 tadi kat sekolah sampailah sekarang, 3:00 ptg. Lepas rehat ni baru nak balik kejap merehatkan badan. Nanti pukul 5:30 kena keluar balik nak ambik anak anak balik sekolah pulak.

13 comments:

  1. Alahai, terlentok dia tidur. Penat sangatlah tu... :)

    ReplyDelete
  2. mmg penat bila anak dah sekolah..kita yang terlebih risau..

    ReplyDelete
  3. sampai mcm tu sakali gaya tidonya...

    ReplyDelete
  4. alahai siannya kepenatanlah tu kak, jun g skola kul 2:30 tadi, beli buku tang cikgu nak tapi dalam list kat koperasi tu takde, macamana? hangin satu badan

    ReplyDelete
  5. sampai terlentok dia, kesiannya.

    ReplyDelete
  6. alahaiii siannya.. ngantok sgtlah tu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.