Story Mory Cik Lala

Thursday, January 10, 2013

Dah appraisal...mood lega..

Petang tadi dah berjaya buat appraisal untuk tahun 2012. Mula mula boss kata nak buat esok memandangkan hari isnin depan ai ada training. Tiba tiba pulak boss kata tadi dia nak buat hari ni plak sebab besok pagi dia tak ada dan disebelah petangnya pulak ada perjumpaan bersama CEO. Nasib baik ai dah berjaya completekan appraisal form tu semalam. Kalau tidak kelam kabut jugak dibuatnya sebab pukul 3 petang tadi jugak ai ada meeting. Appraisal ai tu tak lama pun. Kira kira 15 minit ja. Diskuss lebih kurang ja la. Boss pun tak dan nak berceramah panjang lebar. Lega ai dibuatnya tau. Ada jugak kawan kawan ai department yang lain appraisalnya sampai 1 jam setengah ko. Nak diskuss apa la tu lama sangat. Kalau ai sure jemu tu lama lama cam gitu.

Yahoo...Monday tak masuk opis sebab ada training di luar. Merdeka la kejap...

7 comments:

  1. hepi la tu ...hihi..
    selamat berkursus awak..

    ReplyDelete
  2. wahh..lega ye Kak dah habis appraisal..
    klu sy sllu appraisal pun dlm 15 minit je..tak delah lama2..hehe:)

    ReplyDelete
  3. waaa...dh appraisal..skang tunggu increament pulak yer..next..bonus pulak..hermmm..best

    ReplyDelete
  4. NAIK GAJI LE AKAK PAS NI.. BESNYER $$$$$

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.