Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 30, 2013

Top up

Pagi pagi dah sakit hati. Geram betul kat digi ni. Baru je top up 10 hengget kat dalam henpon si kakak hari isnin baru ni. Tup tup pagi tadi dah tinggal baki 2 hengget je. Padahal tak guna pun. Mana peginye duit tu ek? Prepaid memang camtu ke?

12 comments:

  1. hurmm...assalamualaikum...kak, janganlah sakit hati...
    saya datang melawat ni...hehehe...


    pagi kak...
    saya pakai maxis...so tak tau la

    ReplyDelete
  2. kadang2 mmg cam tu...xtau p mana duitnye..bukan digi je..celcom pon ada cm tu

    ReplyDelete
  3. Mst dia ada tolak apa2 charge kot..mcm saya guna Maxis dulu slalu gak mcmtu tp skrg dah tau mcmana nk buat supaya x kena tolak lagi.

    ReplyDelete
  4. Kakak cadang buat family plan (tapi kakak guna celcom). Anak-anak kakak kan duduk asrama mana boleh bawa hp. So abang buat kami semua under dia punya subsidiaries - sebulan cuma 5 ringgit setiap satu nombor kalau tak guna dan nombor taklah kena tukar selalu kalau airtime habis. Kakak pun under abang - cuma nombor semua tak sama. Kakak rasa ini lagi jimat... (kami tak guna prepaid)

    ReplyDelete
  5. Kak..kadang2 mmg mcm tu.. maybe ada subscripe something yg kita tak sedar.. hubby sllu kena tapi dia guna Maxis...

    ReplyDelete
  6. dg kkdang mmg ting tong sikit, sy pernah guna dulu..pening ngee~

    ReplyDelete
  7. saya pernah kena gitu..bengang jer rasa.last2 tak tau mcmna anak bujang saya buat ni dh ok dh..

    ReplyDelete
  8. sticker tu kan saya buat kat sini

    http://www.widdlytinks.com/tickers/anniversary/

    ReplyDelete
  9. sini pun boleh jugak

    http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/

    ReplyDelete
  10. pernah top up utk hp anak..top up rm10..tak ada pakai baki tinggal beberapa ringgit..

    ReplyDelete
  11. kadang2 memang camtu kak...entahla apa depa tolak.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.