Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 9, 2013

Hello kitty dan appraisal form

Sape minat hello kitty pi la terjah guardian tu. Ai pun peminat hello kity gak. Ada hati nak tampal stiker hello kitty besar besar kat kete tau. Pastu nak cat kaler pink. Macam kete hello kitty tu. En hubby on je tapi dia kata kalau dah tampal stiker tu dan cat kaler pink nanti tak leh la dia nak bawa kete ai dah. So tak jadi la nak buat macam tu dengan rela hatinya.
 



Gambar yang ni pulak, kitaorang dah dapat borang appraisal form. Jeng jeng jeng. Suspen tau. Seram pun ada. Apa apa pun redho je la sebab kita dah buat yang terbaik kan. Korang pulak macam mana, ada appraisal jugak ke? Tak de appraisal tak de la increament ngan bonus kan...

7 comments:

  1. Saya dah isi appraisal form bln 12 tu...ni berdebar2 tunggu resultnya...hehehe

    ReplyDelete
  2. saya pon dok gila barang hello kitty ni...kiut~

    ReplyDelete
  3. org laki mmg segan la nak drive kete hello kitty kan...hehe...

    ReplyDelete
  4. moga dapat result penilaian prestasi yg cemerlang yer kak..

    ReplyDelete
  5. kalu saya ader anak pompuan la msti suka hello kitty hihihi

    ReplyDelete
  6. suke gak sebab kaler pink2 gitu tp takut nti incik hubby ejek sbb mcm budak2..hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.