Story Mory Cik Lala

Tuesday, January 22, 2013

Collect duit bantuan

Penat sangat semalam dan hari ni. Hari ni lagi la kena datang sekolah ambik duit bantuan persekolahan tu. Hajat hati nak balik ke opis balik sebab takut nak mintak cuti. Nasib la boss memahami. Boss kata u keluar pukul 2:30 nanti lepas tu u terus la balik rumah. Wahhh rasa nak guling guling keseronokan je bila boss cakap camtu. Ye lah, kalau nak balik opis balik dari sekolah penat woo. Lepas tu nak kena patah balik rumah lagi sekali. Esok pulak tak tahu cam mana pulak sebab esok ai ada appointment kat klinik gigi pukul 3.

Gambar kat bawah ni adalah selingan je. Jom kita share :~


9 comments:

  1. kami kat sini tgu giliran, mgu depan kot..

    ReplyDelete
  2. tengah hari tadi, husb saya yg collect duit bantuan tu. syukur alhamdulillah. sedikit sebanyak membantu ringankan beban

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..mmg byk membantukan duit bantuan nih..

    ReplyDelete
  4. baik hati betul boss ibu Lala tu..
    bos yang memahami kita pun kerja seronok

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..salam kak ana...sorry late reply..baru datang merangkak2 kat blog akak dan kawan2 yg lain..kak ana sihat? masak apa hari ini?

    ReplyDelete
  6. seronok dapat duit bantuan ye..ringanla sedikit beban kan..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. dpt membantu kan kak :-)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki...anak2 sy kecik xlyk pun...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.