Story Mory Cik Lala

Tuesday, January 8, 2013

Tambah ubat mata

Baru naik keje semalam hari ni dah emergency leave sebab bawa danial follow up kat pusrawi. Nasib la hari ni patient tak ramai sangat. Suasana kat pusrawi pun lebih lengang dari hari hari biasa yang ai pegi. Lepas tambah ubat lagi satu. Doktor kata lepas ni insya allah akan sembuh. Dan kalau tak sembuh jugak baru datang balik. Masalahnya sekarang mata belah kiri danial pulak dah start merah. Berjangkit lah tu. Awal awal tahun lagi dah guna cuti tahunan.

8 comments:

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.