Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 2, 2013

Hadiah dari Mama ZN

Salam kawan kawan. Ramai ke yang bercuti hari ni menguruskan anak anak sekolah? Sama la kita. Ni ambik kesempatan kejap update blog sementara nak pegi sekolah petang pulak. Pagi tadi dah bayar yuran kat sekolah agama. Lepas bayar yuran boleh terus balik sebab tak belajar pun. Esok baru start belajar.
Cuba teka gambar apa kat bawah ni. Ni la hadiah pemeberian Mama ZN. Terima kasih la bebanyakkan. Hadiahnye dah selamat pun ai letak kat peti sejuk tu. Tapi FM kat rumah ai tak la sebanyak kat rumah kawan2. Ni baru nak start. Kepada yang belum kenal Mama ZN ni, jom terjah blog beliau. Ada macam macam cerita tau. Klik je kat link kat atas tu. Selamat berkenalan...



6 comments:

  1. Tahniah akak..cantik nya fm tu...akak sihat? hari ni masak per?

    ReplyDelete
  2. wah cantiknya... congrats dapat hadiah... FM akak banyaknyer... ^_^ suka saya tengok...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dh selamat smpi =)
    Kepak helang tu tak patah kan?
    Ada yg dpt fm helang tu, tp bila sampai tgk2 kepak patah huhu...sedey jek

    ReplyDelete
  4. ade macam2 fm yea...asiah pu sk kumpul fm ni, tp dh yk rosak ank sk wat main...ibu kn mengalah jela

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.