Story Mory Cik Lala

Saturday, March 30, 2013

5th hot air ballon festival di putrajaya

Kalau sape nak pegi esok ada lagi. Kat presint 2 putrajaya di monument alaf baru.
















Nasib baik sempat tengok belon panas ni. Masa sampai tadi belon ni tak pasang pun lagi sebab ujan. Pukul 5 lebih jugak la diaorang ni baru start. Tu pun orang dah ramai. Nasib baik sempat menyelit.

Tak pasal pasal Danial jadi perhatian hari tu sebab ada uncle mat salleh ni suruh Danial pegang tali belon yang ada bendera Malaysia dengan Australia tu. Dia suruh Danial pegang kuat kuat. Tak sempat nak ambik gambar sebab uncle tu bizi dok lari lari sana sini. Tapi sempat gak dia ambik gambar Danial tengah pegang tali tu. Sume orang di bagi tahu yang Danial pegang tali tu. Glamer anak saya sekejap ari tu.

16 comments:

  1. mcm best je ni...kalau Aliya tgk mesti teruja ni...Belon tebang Ummi! ni lah ayat die...hahaha:)

    ReplyDelete
  2. wowww....bestnya kalau dapat naik...

    ReplyDelete
  3. bestnya...anis duk perak..kalau tak boleh baak hannah tengok belon besaq

    ReplyDelete
  4. wah ! cam best jer . dr tpt saya gi putrajaya cuma 10 minit jer ...

    ReplyDelete
  5. woww...semua lawa n cun2 la..patutla some of my friends kat putrajaya duk pomot aje belon panas ni,...mmg hot la...

    ReplyDelete
  6. assalam,
    cantik2 n mcm2 bentuk n rupe dah skrang belon udara panas ni..

    ReplyDelete
  7. semalam pegi tak byk belon kak, ada satu je gambar meow, awal kot saya dtg tu kul 10 dah

    ReplyDelete
  8. Tulah tau jugak pasal ni....tp tak pergi pun terlupa!

    ReplyDelete
  9. bestnyer kalo dpt tgk secara live

    ReplyDelete
  10. seronoknye!
    kita yg dekat pon tak pegi cik ana
    balik kampung
    :)

    ReplyDelete
  11. fifi pergi jugak.. hari sabtu mase belon nak naik tu.. kite ade ditempat yang same tapi cume berkenalan di alam maya!~

    ReplyDelete
  12. tak sempat nak pi tahun ni. dulu pernah pi. masa tu ujan jugak.so lambat skit diorg pasang belon panas tu

    ReplyDelete
  13. Kami pegi dh tgh hari
    Mmg takde la dpt tgk huhu

    ReplyDelete
  14. wah, bestnya akak... cantik plak tu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.