Story Mory Cik Lala

Friday, March 15, 2013

Bonus oh bonus



Bonus 2012 dah masuk pagi tadi tapi tak puas hati sebab kena potong banyak sangat. Kena potong income tak la, EPF la bagai. Sudahnye dapat ciput je. Duit tu la nak buat renew insurans ngan roadtax kete, nak shopping untuk raya ni dan jugak untuk belanja buka sekolah 2014. Nak sedekah la jugak kat sape sape yang patut. Bukan tak bersyukur, tapi agak agak la nak potong itu ini kan.

Posted using BlogPress from my iPad

9 comments:

  1. whoaaa...
    masyukkk! untung la dpt bonus cik ana
    sy sejak tglkan AA x penah merasa lg tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  2. wahhh bessnya dapat bonus...tak per..thn depan claim balik...dah submit efilling ke??

    ReplyDelete
  3. huhu.. apakan daya kan..
    xpela..kiranya stakat tu je la rezeki kan.

    ReplyDelete
  4. byk sangat kot..tu ar kasi potong...dia takut nnti akak bersoping..hikhik

    ReplyDelete
  5. dah duit dia nak buat camna ibu LAla... suka hati je nak potong2 kan

    tapi potong dulu lagi baik dari claim kemudian

    ReplyDelete
  6. huhuhu nak buek camnoo kak uhuh

    ReplyDelete
  7. lah kena potong jugak ker Kak?..
    tak best plak kan..jadi sikit..
    sabar je lah..

    ReplyDelete
  8. tak bagus kan. dapat bonus tapi kena potong mcm2. last2 tinggal skit jugak.naper la dia tak buat sistem, bonus tu bagi jea.tak perlu nak potong apa2.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.