Story Mory Cik Lala

Friday, March 15, 2013

Salam jumaat

Salam jumaat semua. Dah petang pun. Lagi beberapa jam je nak balik. Apa planning u olls untuk esok.

Hari ni tak dapat nak jengah rumah kengkawan sebab ada training dari pagi sampai petang. Nanti kalau dah free saya jenjalan ye. Jangan lupa masak sedap sedap tau. Saya singgah nak makan.

Happy weekend



5 comments:

  1. Selamat berjalan2 ye.. :)
    esok tak de planning pagi.. petang nya ada member nak datang umah.. skrg tengah kusut pale nak masak jamu apa ni.. :D

    ReplyDelete
  2. esok...ofkoslah kena kemas umah + basuh baju... baru bley jalan-jalan...

    ReplyDelete
  3. esok g noe plan nk g jogging kt putrajaya..ahad no plan yet...hv a gud weekend Lala..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.