Story Mory Cik Lala

Monday, March 25, 2013

Isnin yang huru hara

Nasib badan ler pepagi dah huru hara. Nak compile paper untuk meeting esok la, nak compile paper untuk meeting lusa la, nak buat surat tu, nak buat surat ni. Macam macam nak kena buat. Huru hara dibuatnya. Tu la dia. Bila start je keje, mula la nak start angin satu badan.

11 comments:

  1. huhuhuhu..pagi ni saya kemengantokan yg teramat. sabar ye kak, buat pelan2

    ReplyDelete
  2. salam di pagi isnin dan salam perkenalan...jom terjah blog saya...
    http://ceritamayapersada.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Oo bz wat board paper ya....uhuhuhu bila tiba time mcmtu paling x suka skali..

    ReplyDelete
  4. isnin memang macamtu... hehehe moga sabar menempuhi hari isnin

    ReplyDelete
  5. rileks2...ingatkan huru hara ape lah tadi...
    PC tengah cuti lagi..jgn jeles! esok masuk keja semule...hihi;p

    ReplyDelete
  6. hihi sabar kak..biasalah keje kan.. ;)

    ReplyDelete
  7. He he janji perasaan tak huruhara. Yang lain tu relaks, selesai mana yang perlu urgent dulu.

    ReplyDelete
  8. singgah disini.. he2.. hari isnin mmg begitu pun.. cayo2! kuatkan semangatt.. =)

    ReplyDelete
  9. byk keje ana ye...steady tau..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.