Story Mory Cik Lala

Wednesday, March 27, 2013

Coming soon projek

Dah framekan tinggal nak gantung je lagi. Tengah pikir cara susunan dan tempat yang sesuai untuk digantung. Rasan cam nak susun kat tepi tangga je. Sesuai ke ek??


12 comments:

  1. Part deco2 ni best :-) deco dinding umah... teruja nk tgk perubahan..

    ReplyDelete
  2. moga berjaya sis mendekorkan tempat gambar tu ye...pasti cantik nti..

    ReplyDelete
  3. Wahhh cantik2...mesti lawa bila dah siap kat wall nanti....

    ReplyDelete
  4. rajinnya akak...saya x sempat lagi nak g anta kedai cuci gambar2 yg ada

    ReplyDelete
  5. cantik.... cari loaksi stategik... mesti sgt menarik

    ReplyDelete
  6. sama la..kita pun suka framekan gambar and gantung kat dinding.. :D

    ReplyDelete
  7. ha kan.. tersangatla rajin.. bila saya nak jadi rajin mcm ni tak tau laaa

    ReplyDelete
  8. saya dah betimbun gambau tak print
    duk lam hard disk je
    kalau korap abes lah kann

    kana caik sudut yg sesuai tu
    baru nmpk menyerlah gambau
    comel je gambau budak2 tu :)

    ReplyDelete
  9. tepi tangga cntik kak, mmm nostalgia sungguh ;)

    ReplyDelete
  10. oo...ini rupenye projek die...rajin betul die deco2 ye:)

    ReplyDelete
  11. deco2 lah paling seronok saya tgk..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.