Story Mory Cik Lala

Saturday, March 23, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

 


Jom kita memenuhi Syarat GA.

SENARAI PENAJA.
SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan

saya nak tag :
 
http://mayangbakingmadness.blogspot.com

http://mylovely-fieda.blogspot.com/
 
http://cyanxkamo.blogspot.com/

14 comments:

  1. Salam singgah & salam kenal...diana pun join GA yang sama..best of luck :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  3. all the best kak...saya datang dari GA yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  4. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. mana tau rezeky kan?boleh up traffic

    ReplyDelete
  6. salam gud luck...sye dr segmen y same jum singgah
    http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  7. jalan-jalan singgah sini.
    dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. As salam,

    singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  9. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  10. Datang dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  12. Aida singgah sini.. la nie baru sempat nak jenguk blog blogger yang join GA nie :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  13. salam.. deno dtg dari segmen MAKDARA! sori.. terlewat la.. hehe..

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.