Story Mory Cik Lala

Tuesday, March 26, 2013

My Gym Fitness Centre

Sekarang ni encik hubby tengah sibuk menguruskan My Gym yang akan dibuka tak lama lagi. Kepada sesiapa yang tinggal di kawasan berdekatan, jom la singgah ke My Gym nanti. Lokasinya terletak di Taman Setia Rawang berdepan dengan KFC.



















19 comments:

  1. wah menarik ni... tahniah pada suami akak...semoga terus berjaya dan ^_^

    ReplyDelete
  2. ala...nape la gym ni jauh sangat ngan tempat tinggal sy sis..kalo x, tiap2 minggu bole pi kan..

    ReplyDelete
  3. Dekat dgn umah mak mertua saya nih ☺☺

    ReplyDelete
  4. Wahhhhh..hekbatnya akak..suami buka pusat gym ..semoga bisnes akak dan suami terus maju jaya..ameen

    ReplyDelete
  5. wahh.. bole la ajak hubby bergym.. hihi...terima ksh ibu lala sudi follow..deqla dah lama follow ibu lala tau.. =)

    ReplyDelete
  6. owh yer deqla dok kat taman wilayah.. akak ?

    ReplyDelete
  7. wah wah dh bukak gym yek
    kalau dekat buleh sy pi angkat berat
    hahaha..ada hati!

    ReplyDelete
  8. tahniah utk akak and hubby, satu lagi cabng bisnes!!!

    ReplyDelete
  9. wah menarik!tahniah utk en hubby! semoga success:)

    PC teringin jugak nak suruh En hubby PC pg Gym tapi kat area KT ni rasenye takde gym pulak...kena pg Rawang jauh pulak...hehe

    ReplyDelete
  10. wahhh kayalah akak sekeluarga lepas nih...mencurah2 rezeki...siap bukak gym...hehhe kami baru sembang pasal nk pi gym tau sbb kami nih dh lah comel2 sesangat hehhe...

    ReplyDelete
  11. kalau dekat dgn umah kan best..

    ReplyDelete
  12. hi as salam.. nak tau harga yuran sebulan berapa ye..?

    ReplyDelete
  13. assalam.. sebualan yuran berapa ye..?

    ReplyDelete
  14. Assalam, blh sy tau brp yuran termasuk instructor. Boleh whatsapp sy kat 0122494196

    ReplyDelete
  15. Macam mane nak contact?
    saya call no fone yang dekat fb tu xdpt la?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.