Story Mory Cik Lala

Friday, March 1, 2013

Patut ke hantar mesej macam ni

Saya dapat mesej macam ni petang tadi
orang ni dah berkali kali cal nak promote percutian kat mana ntah
saya memang tak nak pegi
so saya malas la nak dengar dia membebel
selalu tu dia guna no lain
bila saya tak jawap nombor tu dia call guna no lain pulak
tapi patut ke dia hantar mesej macam ni kat kita
kalau kita tak layan call dia?
sendiri paham lah kan
kalau orang tak nak jawap call tu
maknanya orang tu tak nak la apa yang dia nak offer tu
kalau kita cakap kat dia yang kita tak nak
macam macam soalan pulak dia akan tanya
kita pun banyak bende lain lagi nak buatkan
dari nak dengar dia bercerita tu

26 comments:

  1. biarkanlah dia.... dia yg kurang ajar sebenarnya...

    ReplyDelete
  2. Hah? apsal sampai gitu sekali?
    Abaikan aje jgn layan bimbang berpanajgnan..

    ReplyDelete
  3. emm dia yang kurang ajar... datang tak diundang...

    ReplyDelete
  4. mmg tak patut.. x de kesedaran sivik punye org..

    ReplyDelete
  5. uikss apa la kan.mcm memaksa pulak kes nie.Ke org yang promote tu ada agenda tersembunyi?

    ReplyDelete
  6. teruknya.....org xjwb pun xnk lah maknanya kan...mcmni pun ada erk...apa pya org la....

    ReplyDelete
  7. main paksa2 lak..dia yg kurang ajar...abaikan...rugi otak je layan..

    ReplyDelete
  8. mmg tak patt langsung...rasnya dia yg macam tu sbb hantar msg macam tu...

    ReplyDelete
  9. usah dilayan..macam2 cara orng sekarang nak menipu

    ReplyDelete
  10. mmg dia kurang ajar kak, org taknak saje buat2 tak paham, abaikan je kak

    ReplyDelete
  11. Biarkan je la.... manusia ni pelik sikit

    ReplyDelete
  12. jgn dilayan. kalau kita layan lg menjadi dia tu.

    ReplyDelete
  13. amboi cantek nau bahase
    biau le dia cik ana
    toksah layan org camgini

    ReplyDelete
  14. tk ptt die msg gtu..dh org tknk..lg nk cal

    ReplyDelete
  15. amboi2 ayat dia.
    ni jenis org tak faham bahasa ni.jgn la di layan

    ReplyDelete
  16. dia yg ada masalah tuu..ada ke patut org xnak dipaksa lak

    ReplyDelete
  17. nie mesrti tak reti bahasa nie.orang dah cakap tak nak masih nak paksa orang lg..memang teruk...huhu

    ReplyDelete
  18. Hek eleeh.. siapa yg kurang ajar sebenarnya ni.. blh plk aantar msg mcm tu.. mnusia..pelik2x..

    ReplyDelete
  19. stress giler dia tu bila akak xmo layan dia..biar la kak...jgn di layan sgt..nnti kita yg sakit ati

    tu la kan...kengkdg slalu gak org insurans ni koling mo promote insurans..sy dgr je dulu smpai abis..then cakap bt ms ni sy x berminat..then diorg letak terus tanpa ckp tq..sakit ati jgk

    baru2 ni..diorg kol lg..promote bende yg sm..sy pn buat2 dgr la..last2 dia letak tel..hehe..malas nk layan

    ReplyDelete
  20. Haha..lucu pulak..mcm takder orang lain dah dia nak call kan? Done follow Ibu Lala..heehe THANKS ibu lala

    ReplyDelete
  21. Ada juga orang macam tu..Ish bahaya betul..menggangu ketenteraman hidup je.

    ReplyDelete
  22. eh, dia pula kantar msg “kurang ajar” kat akak? nampak la dia yg kurang ajar sebenarnya…dah la mengganggu ketenteraman org…pastu nak paksa2 org…
    • akak leh cek website panggung GSC atau TGV..intan ni blasah je tgk mana2 shopping complex yg ada panggung wyg

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.