Story Mory Cik Lala

Wednesday, March 20, 2013

Semput

Saya sedang berusaha sedaya upaya nak datang ke rumah kengkawan. Tapi ada blog yang tak boleh dibuka la. guna pc tak boleh, guna tab pun tak boleh jugak. Entah apa lah problemnya tu.

Sekarang ni saya sedang berehat di surau dan sedang berjalan jalan ke rumah kengkawan. Perjalanan agak slow la dengan samsung tab ni. Memang macam tu ke kalau guna samsung tab. Owh tak menariknya....

14 comments:

  1. hehehe...masalah line kot bukan pasal tab...MV klik2 iklan kat sini

    ReplyDelete
  2. jemput makan pizza meh...hehehe...

    ReplyDelete
  3. tak tau la pulak sbb takde tab. sabar je la kak.

    ReplyDelete
  4. wahhh ibu lala nk pi rumah kengkawan sapa tuh...meh habaq mai hehhe

    ReplyDelete
  5. line ofis sy ni pun lembap...

    ReplyDelete
  6. kalau guna smartphone/tab mmg gitu kot. huhuhu

    ReplyDelete
  7. Tgh usha2 tab jgk ni...senang nk blogwalking..hope xlembab.

    ReplyDelete
  8. line menggong tu cik ana
    saya pon jenjalan pakai tab
    alhamdulillah lancar!
    :)

    ReplyDelete
  9. saya x ada tab..hehe..so x tau la..hehe...meh2 singgah..

    ReplyDelete
  10. saya x ada tab..hehe..so x tau la..hehe...meh2 singgah..

    ReplyDelete
  11. saya x ada tab..hehe..so x tau la..hehe...meh2 singgah..

    ReplyDelete
  12. saya pun xtau kak.. saya xda tab..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.