Story Mory Cik Lala

Sunday, March 24, 2013

Tak perlu kata apa apa

Malasnya nak mengadap hari isnin kan.
Korang macam tu jugak tak??

14 comments:

  1. Behsa lah monday blues lah kate kan Cik Lala :)

    ReplyDelete
  2. samalah tamb. lak anak2 sdg bercuti

    ReplyDelete
  3. Samalah perasaan tu.. tp esok kite cuti, so suka laaa..hehe..

    ReplyDelete
  4. monday,, standardlah mcm tu hehehe

    ReplyDelete
  5. Cuba ko nyanyi lagu Bangles " Manic Monday" hahahaha..

    ReplyDelete
  6. Esok Isnin.. yeaa suka2..sebab ada pasar malam.. haha

    ReplyDelete
  7. salam Ibu Lala..Terima kasih rajin singgah umah ya.Emmm..klu org brkeje mmg la cam malas nk g keje ari isninkan?:)

    ReplyDelete
  8. suka isnin..lalalalala...padahal malas ya ampunnn!!

    ReplyDelete
  9. emosi normal tu
    dpt2 cuti skolah nih
    pepagi alam dah menyangap :P

    ReplyDelete
  10. owh nooo.. lemau betul hari isnin.. hehehe

    singgah pagi! dah follow sini! ^^

    ReplyDelete
  11. As salam ibu lala...ada tips nk kasi up entry best2...ari2 amik gambar suasana yg ibu lala hadapi sama ada with anak, with hubby or work sekali pun....mcm julia, gambar is my super inspirasi dlm up entry hahhaha kalo x mmg xdak mood nak cerita...salam syg to ibu lala...mmuahhh

    ReplyDelete
  12. hihihi..monday blues utk org yg bekerja..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.