Story Mory Cik Lala

Tuesday, November 6, 2012

Top commentar

Ada tak sesape yang boleh ajar ai
macam mana nak buat box
untuk top commentar tu??

10 comments:

  1. kalau nak bgai email meh saya bagi code dia :).. tinggal kat comment box pun takpe :)

    ReplyDelete
  2. Oh dah Syiela nak tunjuk tu buatlah..

    ReplyDelete
  3. nsb baik dh ada yg tlg.. sbb sy pun xtau :-)

    ReplyDelete
  4. try tengok tutor js...rasanya ada dlm blog js...^^

    ReplyDelete
  5. sori, silap.. hehehe... gugel aje, nnt ada beberapa bloger yang dah buat n3 pasal tu. hehehe

    ReplyDelete
  6. erm..sama2 lah kta belajar kan..:)
    salam kenal..singgah sini & follow..klu sudi follow balik ye :)TQ.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.