Story Mory Cik Lala

Monday, November 26, 2012

SEGMEN FOLLOW DAN BLOGWALKING OLEH MIALIANA.COM


jumlah follower saya sekarang
SMILE...SMILE...SMILE...
 Suka blog ni sebab blog ni menarik dan kalau buka tu cepat je.

33 comments:

  1. gd luck yer.. KA busy sangat sampai xde masa nk check post box, nnti KA khabar2kan ye

    ReplyDelete
  2. terima kasih ya.. cik lala sudi join.

    tetapi entri ini masih tidak lengkap.

    tidak ada link ke entri segmen dan cik lala patut letakkan url entri ini di entri segmen mia tu bukannya di entri senarai peserta.

    nanti betulkan ya... tq.

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen n berblogwalking kak :-)

    ReplyDelete
  4. salam... singgah sini balas kunjungan Ibu Lala... salam kenal, lawat-lawat kawasan dan follow Ibu Lala juga... ^_^

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama...
    follow sini... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  6. follow sini dr segmen sama..salam kenal

    ReplyDelete
  7. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  8. Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

    Jemput singgah blog isz :)

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  10. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  11. mia datang lagi... hmmm nanti linkkan banner segmen ke http://www.mialiana.com/2012/11/segmenfollowblogwalking.html

    boleh ikut tutorial ini.. http://www.mialiana.com/2012/11/cara-cara-nak-join-segmen-follow-dan.html

    ReplyDelete
  12. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. hai! deno dah folow sini dari segemn yang sama...! nanti jemput la ke blog deno ya... :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Salam kenalan & follow… sudi2 ziarah sini juga…>> http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh-mia.html :)

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sma .
    done follow u :)

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen sama.. hep hep horay. =)

    *tibatibahappy*

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum..
    Follow dari segmen yang sama =)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. bw dari segmen sama.
    dah follow sini..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

    mai singgah mai.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. Salam saya dari segmen yang sama . Datang follow awk . harap dapat follow sy . :)
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  24. dari segmen yg sama :)
    jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  25. SALAM,

    MAAF LAMBAT BW & FOLLOW...

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.