Story Mory Cik Lala

Wednesday, November 7, 2012

Segmen Jom Mencari Follower


markah bagi blog putra 90/100

13 comments:

  1. selamat bersegmen...

    ** maksud chicky camner ye.. saya pun tak pandai sangat buta IT gak ni ^_^.

    kalau yg cam saya punya tu ada border ke kt keliling dia.. kalau nk kod bgtau nanti saya email code dia :)

    ReplyDelete
  2. Thanks sbb join :D ni senarai peserta -> http://putraamirulgafimmers.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-jom-mencari.html

    ReplyDelete
  3. Insya-allah akan bertambahlah followernya tak lama lagi.

    ReplyDelete
  4. DONE FOLLOW #188..HIT ME BACK =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-follower.html

    ReplyDelete
  5. dtg dari segmen yang same :)
    http://mohamadizudin23.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html
    dah follow sini.follow me back

    ReplyDelete
  6. done follow sini :)
    hit me back
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama :D

    http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-follower.html & http://berlygerlysmart.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-follower.html

    sambil2 follow sini :D

    ReplyDelete
  8. kita pun join jugak! salam kenal buat empunya blog ^_^

    http://aetyhasteja.blogspot.com/2012/11/segment-jom-mencari-followers.html

    sudilah kiranya kita saling follow-memfollow ^_^

    ReplyDelete
  9. Salam.Dari segmen yang sama. Datang sini follow sambil blogwalking..

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen sama dan follow. ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.