Story Mory Cik Lala

Monday, November 19, 2012

Berakhir sudah

Berakhirlah sudah sesi tadika
tahun depan sorang lagi akan masuk darjah 1.
dah besar anak anak ai
tinggal sorang je lagi yang belum sekolah.
Terharu tengok anak dah konvo 6 tahun
suke tengok diorang pakai baju cam gini
gaya cam orang orang besar je kan
zaman ai tadika dulu dulu je takde
rata rata tadika sekarang ada jubah
graduation diaorang


Gambar tak clear sebab snap dalam kete je.
ada goyang goyang sket.
maklumlah, ibunye tak sabar nak ambik gambar
anak pegang scroll nih after graduation.


Ada yang tanya sekolah ni okey ke tak
pada ai sekolah ni okey
sebab pelajaran kat sini islamic
dan penyampaian pembelajaran tu in English
untuk orang macam ai yang tak berapa
nak speak English kat rumah
baguslah kalau hantar anak belajar kat sini
disamping dapat belajar basic Islamic
dapat jugak belajar Bahasa Inggeris

Tadika ni jugak ada banyak aktiviti tahunan
tahun lepas ada sesi mewarna bersama Erra Fazira
tahun ni pulak ada sesi bersama Scott Emulsion
so dapat la bawak balik Scott Emulsion


6 comments:

  1. seronokkan kak bila tgk anak pakai baju camni bertopi :-)

    ReplyDelete
  2. memang gmbira bila tengok anak2 dh makin besar kan..lagi2 kalau pakai baju konvo camni.. tak sabar rasanya nk tgk anak sndiri berpakaian camni pula..:)

    ReplyDelete
  3. Congratz abang..dah convo!!Little Caliph ni Ok tak Ibu Lala?

    **Tengah survey nak hantar anak nanti..

    ReplyDelete
  4. sekejap je masa berlalu anak dh besar ye!

    ReplyDelete
  5. seronok tgk budak2 skang pakai bju konvo

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.