Story Mory Cik Lala

Tuesday, November 27, 2012

Cara nak letak label

Hari ni tuan rumah sunyi sepi
sebab tuan rumah ada meeting dari pagi sampai petang
tapi ada benda gak nak tanya u olls
macam mana nak letak 'label' tu ek

10 comments:

  1. letak label apa tu kak.. xphm plak saya

    ReplyDelete
  2. akak, pasal senarai nama peserta tu, saya copy link yg dorg dah bagi dekat kotak komen, mcm tu je... kiranya copy n paste satu2 lah kak.. :-)

    ReplyDelete
  3. nak letak label..pegi dkt layout,pastu add gadget,cari label..

    ReplyDelete
  4. salam kenal..hehe tadi terus jawab je ye..
    saya dah follow sini

    ReplyDelete
  5. Oh... label untuk catatan ya? Blog lama dulu kakcik letak label, tapi blog sekarang kakcik tak letak pun.

    Kakcik nampak dah ada label yang IL letak kat bawah tu. :)

    ReplyDelete
  6. Kan masa lala buat entry tu kan, tengok tepi belah kanan, ada perkataan label..boleh taip nak buat label apa

    ReplyDelete
  7. dah ada yang menjawab.. label yg kat sebelah kanan tu ka :)

    ReplyDelete


  8. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  9. salam,sy nk tnya mcm mna kita nak link kan post kita dgn page eh?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.