Story Mory Cik Lala

Monday, November 12, 2012

Kesian

Kesian kat pemandu kete ni
harap dia tak apa apa lah
kejadian berlaku pada hari sabtu lepas
10/11/2012 sekitar jam 3.00 petang

agaknye laju sangat kut masa kona tu
so terbabas sampai masuk longkang

13 comments:

  1. masyaALLAH... terjunam terus.. kat ne ni?
    saya takot kalau tengah2 drive ternampak exciden.. terus menggiggil kaki tau..

    ReplyDelete
  2. ish...gile la kepala keta msuk longkang dulu

    ReplyDelete
  3. ya allah.. kesiannya.. camne leh jadi tu? hope yg ada dalam kete tu takde apa-apa.

    ReplyDelete
  4. Kesiannya..harap semuanya selamat..

    ReplyDelete
  5. ya Allh moga x ape2lah.. Neway KA dah hantar email 2 kali to yr email address dear. nanti check ye

    ReplyDelete
  6. macam2 .... harap pemandu dia ok....

    ReplyDelete
  7. INNALILLAH...cam ne lah boleh jadi cam tu ek.. sure drive laju sesangat ni..

    ReplyDelete
  8. masyaallah! kesiannya.. harap semuanya okla

    Salam kena ya, singgah dan follow u back :)

    ReplyDelete
  9. Ya Allah.... siannya... sampai camtu sekali..

    ReplyDelete
  10. Ya Allah dasatnya..camna la bleh jd sampai camtu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.