Story Mory Cik Lala

Saturday, November 24, 2012

Cara nak buat Linkwithin

Nak tanya korang la
Macam mana nak letak kotak
"Anda juga mungkin meminati" tu ek



13 comments:

  1. intan x reti ajar tapi intan taip ja kat google 'anda juga mungkin meminati" sebab tgk post akak ni..so jumpa banyk..jadi ini antaranya..boleh la belajar dr sini..
    http://bazilalala.blogspot.com/2010/11/tutorial-anda-mungkin-juga-meminati.html

    ReplyDelete
  2. letak kotak apa erk, hii salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  3. Kak,
    sy pun tak pandai sgt..
    tapi hari itu click je kt tulisan
    "LinkWithin" kt blog kawan..ikut je arahan.. last2 jd juga kt blog sy...hehe..sama2 belajr..:)

    ReplyDelete
  4. ooo dah buat dah kan... ada je bwh entry :-)

    ReplyDelete
  5. salam..jalan2 singgah sini kembali.. :)

    ReplyDelete
  6. alamak sori dear.. tak tau la.. saya pun blogger lain tlg :)

    ReplyDelete
  7. sy tak buat pun..hehehe....byk yg sy kne godek2

    ReplyDelete
  8. kotak pe ni? saya nak jugak buat kalau menarik. hehe

    ReplyDelete
  9. salam kenal ibu lala.....sy nak ajar pon mmg setahun jagung lg dlm blog nih..sory ye..

    ReplyDelete
  10. kotak apa tu kak..linkwithin tu ke???

    ReplyDelete
  11. Bila jumpa je blog yang ada kotak2 tu, klik je kat 'Link Within' akan terus direct ke website tu dan akan diajara cara dan bagaimana

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.