Story Mory Cik Lala

Sunday, November 11, 2012

Bila lelaki suka bershopping

Hajat hati nak ke K4 je semalam bawa anak anak jalan jalan. Sekali bila sume dah bersiap en hubby balik keje and ajak pi KLCC. Dia kata ada nak cari barang. Terpaksa la tuko plan. Pukul 5 baru gerak ke KLCC tu. En hubby je la yang shopping sebab ai tak mende nak shopping. Ai dengan anak anak berjalan jalan cuci mata je. Bior En hubby jalan sorang sorang sambil cari apa yang dia nak beli. Kalau ikut dia sure jemu sebab sekali dia nak beli barang mesti ambik masa yang lama. Sampai jemu la kita dok situ tak beli beli lagi. So, inilah hasilnya. Ada baju, ada kasut dan ada perfume.


Kalau compare ai dengan en hubby, en hubby lagi suka shopping dari ai sampai ai pun naik pening kalau dia dah start shopping. Tapi yang bestnye, setiap kali dia shopping, ai pun akan dapat hasilnya sekali. Hasil semalam ai tak sempat lagi nak tepek gambo kat sini memandangkan semalam balik pun dah pukul 10.00 malam. Nanti kalau rajin ai tepek ye...

10 comments:

  1. jarang dgr laki suka shopping ni....hehe

    ReplyDelete
  2. huhu...
    kalau js mesti paw skali...wakakaka

    ReplyDelete
  3. slm dan selamat pagi..
    Banyak jugak shopping..sesekali kan. skg ngah ada mega sales pulak tu..

    ReplyDelete
  4. jarang sy dnga lelaki suke shopping

    ReplyDelete
  5. Best kalo dapat laki kaki shopping ni sbb kita bleh tumpang sekaki..hehehee

    ReplyDelete
  6. Salam, hasben che mid pun lagi suka shopping dr ai.. poning den!

    ReplyDelete
  7. Orang lelaki kalau sesekali tunjuk bakat shoping, memang kalah la kita kan ;)

    ReplyDelete
  8. hubby saya pun suka shoping juga. boleh dikatakan dia lebih cerewet dari saya. hahahahahah

    ReplyDelete
  9. wah best kalu camni.. hubby shopping, akak pun dpt hasil.. baguih tu.. hihii

    ReplyDelete
  10. saya setuju,..lelaki yg suke bershopping kdg2 mengalahkan pompuan..hehehe.. sama dgn husband saya..kiteorg actually jarang bershopping..tapi kalau shopping, die punye barang kdg2 lagik lebih dari saya..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.