Story Mory Cik Lala

Friday, November 23, 2012

Plan untuk wiken

Hye uolls...dah plan apa aktiviti untuk wiken ni. Dalam kepala otak ai ni macam macam ai dah pikirkan terutama sekali esok nak pegi giant beli kasut sekolah Ben10. Si abang ngah tu sibuk nak kasut sekolah Ben10 dari tahun lepas. Oleh kerana tahun depan dah start sekolah darjah satu kena la belikan. Nak merasa pakai kasut sekolah Ben10.

Si kakak pulak start tahun depan dah bertukar uniform. Kena pakai baju kaler kuning ngan kasut hitam. Pengawas Pusat Sumber lah kata kan. Hah..nak sangat jadi Pengawas PSS tu. Pening ibu nak mencari baju tau.

Lepas tu pulak, boleh la beli ayam yang dah siap marinate. Balik rumah tinggal bakar je.

Hari Ahad pulak aktiviti membeli baju sekolah. Ai saje nak beli awal awal supaya tak kehabisan saiz. Lagi pun tak mau kelam kabut buat persiapan last minit. Kang yang tu tak de yang ni tak de. Stress jadinye.

Setakat ni, inilah saje plan plan yang ada dalam kepala otak ni. Belum masuk lagi aktiviti aktiviti yang tak di plan. Korang pulak macam mana.

Note *** : belum tiba masanya macam macam plan. Bila dah sampai masa sume lupa.

7 comments:

  1. awalnye nak beli.. dah promotion ke? hmmmm

    ReplyDelete
  2. fuh.. mmg byk planningnya yer..
    sy lak gi wedding kawan je la..
    pastu nk tgk wayang kot..

    ReplyDelete
  3. yg ni dari kak ummi nyer blog...ni boleh ikut bulan..boleh la cuba

    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2012/11/tutorial-top-commenters.html

    ReplyDelete
  4. wiken ni intan x buat apa memandangkan x ada anak lg..hehe..lepak atau kuar g soping2 ket la kot

    ReplyDelete
  5. wahh..seronoknye nak bershopping...selamat bershopping..

    ReplyDelete
  6. hehhe beli jgn x beli..:)

    awal gak akk beli tp elok gak la awal..

    cm jgn nt naik sekolah saiz dah jd kecil plak hihihi

    ReplyDelete
  7. excited baca entri ni.. anak2 saya masih kecil... lagi setahun baru si abg darjah satu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.