Story Mory Cik Lala

Friday, November 9, 2012

Button Reply dan Button FB serta like

Nak mohon jasabaik kengkawan,
nak mintak tolong ajarkan macam mana
nak adakan button reply kat ruang comment
kita tu dan macam mana jugak
nak letak button fb kat apa yang kita post tu

terima kasih kepada yang sudi membantu ye.
Nanti kalau dah dapat ai akan share dengan u olls sume k.

6 comments:

  1. Kakcik dah pernah buat tutorial tentang reply button tu... tapi sekarang blogspot dah berubah wajah, kan? :)

    ReplyDelete
  2. alamak...saya aritu org yg editkan blog yg buatkan...cer ibu lala try search kat google..mesti ada tutorial tu..

    ReplyDelete
  3. yang ni pun saya tak tau.. nanti kalau tau tolong share ya.. :D nak tau gak..

    ReplyDelete
  4. huhu..maaf la js pun tak tau nk wat camne...hrp ada yg bantu nti..

    ReplyDelete
  5. sy pun xtau... xreti sebenanya bab2 ni.. hihii

    dkt blog sy pun harapkan org yg edit blog tu buat semuanya.. :-)

    ReplyDelete
  6. MJ ari tu button reply ikut step dari Google search, ada blogger syer cara nak buat..
    Cer try search cara pasang button 'Reply to comment' :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.