Story Mory Cik Lala

Friday, November 23, 2012

Cara nak buat print screen

Sape nak belajar buat print screen boleh ikut cara ni ye....
tekan ctrl+alt+printsdrn serentak..then pastekan kat word atau power point..;)

7 comments:

  1. Rajin ibu lala buat tutorial ..intan pas buat terus x ingat dah cemana nak buat ...sorry yer ibu lala tanya intan cemana wat itu ini, intan x reti sebab intan just follow step kat blog depa pastu dah ok, terus save..hehehe..apapun congrats dear seab berjaya buat!

    ReplyDelete
  2. salam kenal..jmput follow kembali :)

    ReplyDelete
  3. WAH .. MEKASIH KAK .. BRU PNDAI NI .. HOHO

    ReplyDelete
  4. yang dah buat hihi, nice info ibu lala

    ReplyDelete
  5. dulu saya pun tak tahu nak print screen, sampai search kat google. hehe

    p/s : mekasih singgah blog saya, datang sini balas kunjungan :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.