Story Mory Cik Lala

Wednesday, November 14, 2012

Ramai yang cuti hari ni kan

Ramai yang bercuti hari ni kan
uolls tak cuti ke
jalan raya lengang giler
kat opis ni pun lengang jugak
seronoknye
boss pun bercuti

hati ni resah gelisah
sebab petang ni nak jumpa dentist
nak tampal gigi yang berlubang tu
rasa takut la pulak
perkara yang paling takut
adalah bila nak jumpa doktor
rasa cam nak tercabut jantung ni
tapi belum inform boss
nak mintak balik awal
nak inform boss pun seram gak
tolongggg...



5 comments:

  1. aah.. sama je kat area opis ni.. ramai yg cuti.. sbb parking lot banyak free.. kalau tidak kete dok double parking je.. :D

    ReplyDelete
  2. kat opis ni ada 3 kerat je orgnya.... tapi nampaknya munna je yg ada hari ni....

    ReplyDelete
  3. KAT OPIS NI, LENGANG JUGAK..BOS CUTI KE TAK CUTI KE..BZ SAME JE..KLU DORANG CUTI, DORANG STILL CALL..NAK ITU..NAK INI...PENING...

    ReplyDelete
  4. M kl nak jumpa dentist ni mmg seriau skit..

    ReplyDelete
  5. insyaallah takder apa.nurul bukan setakat tampal operate gg geraham bongsu yang dah impected lagi=)hehehe.jgn takut g jer tampal nnt sakit kalau tanguh2

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.