Story Mory Cik Lala

Saturday, September 21, 2013

Schedule for next year

Seperti biasa la setiap tahun kena buat schedule meeting untuk tahun hadapan. Dah dua hari ada discussion start hari khamis hari tu. Hari khamis dok bincang tentang swot analysis. Hari jumaat pulak diskus tentang bajet dan jugak meeting kalendar. Akhirnya siap jugak. Tak payah pening pening dah lepas ni. Cuma yang tak bestnya jumlah meeting tahun depan akan bertambah. Nasib baik boss bagi rotation masuk meeting tu dua kali seminggu. Kalau tidak pengsan. Mana nak kejar masa nak buat minit lagi. Pening pale wooo. Tu la dia tugas tugas sekretari. Sepanjang tahun meeting.

2 comments:

  1. tugas seorg setiausaha....takpela mmg dh keje ye kan :)

    ReplyDelete
  2. bz betul ye kak.. bkn calang2 tu nk jadi seketeri...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.