Story Mory Cik Lala

Wednesday, September 11, 2013

Happy belated birthday



Happy bday to you
Happy bday to you
Happy bday to you Ct Zarina
Happy birthday to you

Rasa bersalah sangat sebab bday kawan sendiri pun tak ingat
Semalam baru teringat
Padahal bday dia dalam bulan Ogos
Tak pela wish lambat pun kan
Janji wish jugak

Moga Ct tabah menghadapi liku liku hidup yang penuh ranjau ini
Moga panjang umurnya dah sihat selalu
Dan semoga dapat jodoh dengan orang yang baik baik

Sape Ct Zarina ni
Dia ni kawab saya masa keje kat tempat lama
Kami kenal dari tahun 2006
Lepas saya resign dari situ dia pun resign jugak
Dapat keje gomen
Tapi kami selalu berhubungan sampailah sekarang
Selalu share kisah suka dan duka

Cr Zarina ni suka shopping
Maklum la duit tak tau nak buat apa
Jangan marah ye Ct akk gurau je

Heppy besday

5 comments:

  1. Kadang memang lupa kalau tak set di mana-mana diary atau hp kita sebagai peringatan..

    Happy belated birthday juga dari kakak buatnya

    ReplyDelete
  2. wahhh kita pon lupa la cik ana
    jap gi nak watsap dia lahh
    jom cik ana kita wat reunion
    :)

    ReplyDelete
  3. hpy belated birthday utk kawan tu juga yer..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.