Story Mory Cik Lala

Tuesday, September 3, 2013

Help help



Help help
Ada tak kawan kawan korang yang terror bab bab komputer ni
Saya baru beli internet router
Tapi tak reti nak pasang
Dua dua laki bini tak reti bab bab installation ni
Nak mintak la jasa baik kawan kawan kat sini
Kalau ada sape sape yang pandai bab bab komputer ni
Nak mintak tolong instalkan router tersebut
Beli mahal mahal
Tapi tak reti nak pasang
Sayang jugak tu
Masa beli tu orang kedai tu cakap senang je nak pasang
Bila balik rumah kami laki bini tak reti nak buat
Kena la upah orang yang cerdik pandai buat kan

So kalau ada sesape yang pandai bab bab ni silalah bagi saya contact orang tersebut ye
Urgent sangat sangat

16 comments:

  1. alamak kak .. saya x pandai ..

    insyaallah ada yg membantu tuu nanti

    ReplyDelete
  2. silap lak... dana lg lah tak tau kak hehehe...

    ReplyDelete
  3. xtau plak sape yg terer bab komputer2 ni kak.. apapun hrp akak dpt jumpa jln penyelesaiannya segera.. sesape yg terer tu, sudi2kan la membantu ye.

    ReplyDelete
  4. alor.. nisah duk jauh.. kalao tak boleh tolong pasangkan .. maaf kak..

    ReplyDelete
  5. Alamak...umi Qi dengar tuh pun x reti inikan pula nk tlg buatkan..sis ampun maaf umi Qi pun suh org kedai je buat...apa kata rujuk semula org kedai tuh suh install tau sis

    ReplyDelete
  6. Kakak rasa kakak tahu tapi kena tengok dululah..
    Kalau kat office kakak ni biasa org IT yg pasangkan..

    ReplyDelete
  7. halahaii tak dpt kite nk tolong tu
    cik abg kite mebi tahu tp jauh sgt pulak kann

    ReplyDelete
  8. Internet router untuk apa ni? Streamyx ker?

    ReplyDelete
  9. kak, menda tu utk apa ? hehe..intan lagi la tak reti bab bab teknologi canggih ni..huhuhu

    ReplyDelete
  10. Sorry xdpt nk tlg sbb farah pun tak tahu..huhuhu

    ReplyDelete
  11. huhuhu, saya pun buta IT... tak dpt nak nolong

    ReplyDelete
  12. Tak dapek nak nolong IL sebab OKje ni pun buta gak hehe

    ReplyDelete
  13. Hi...hi.... kak... itu jer yg dpt membantu setakat nie....

    ReplyDelete
  14. Try tanya pejabat TM terdekat. Nanti dia boleh bagi no kontraktor dia. Boleh tu insyallah diorng buat.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.