Story Mory Cik Lala

Tuesday, September 17, 2013

Happy Tuesday semua


Happy Monday kawan kawan. Buat apa cuti 3 hari hari tu. Balik kampong, bercuti. Dengar kata jalan jem jugak kan. Nasib baik ai tak pi mana mana.
Semalam ai beurut. Hari ni habis sakit sakit sume badan. Tukang urut tu kata banyak sangat urat simpul. Menjerit jerit ai bila dia urut kat bahagian urat yang bersimpul tu. Mak aii..nak tercabut kulit rasa. Sakitnya tuhan je yang tau. Semalam tak boleh tido sebab sakit sakit satu badan.
Okeylah. Tak de idea nak berborak panjang. Maklum la. First day keje of the week kan. Mood nak keja tu tak  berapa nak ada. Rasa cam nak cuti lagi.

6 comments:

  1. Best yer berurut...sis semalam pi ikea xd ar beli barang byk pun sbb terlalu sesak...so mood nk bershoping tuh terus down...huhhh...xmo pk balik...kalu public holiday jgn ar g sana kak...buat penat jek...

    ReplyDelete
  2. meriahnya belon..
    sama la kita kak..takde mood :(

    ReplyDelete
  3. salam tuesday blues kak.. hihi.. byk angin kot.. deqla pun byk angin.. hihi

    ReplyDelete
  4. salam selasa ana...bess nya dpt g berurut...mula2 sakit la..lepas tu mesti rasa selesa...noe cuti duk umah jer...operasi mengemas umah...siang duk umah..malam2 baru merayap...

    ReplyDelete
  5. happy tuesday kak, memang seronok berurut ni... rasa ringan jer badan lepas tu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.