Story Mory Cik Lala

Tuesday, September 10, 2013

Cinta Jannah

Takde yang suke tengok cite Cinta Jannah ni ke
Hari hari ai tergila gila nak tengok citer ni
Masa mula mula citer ni start tak suke la jugak
Tapi lama lama jadi suke pulak
Nak nak time sekarangkan
Time bila si Izaryl tu tergila gilakan si Jannah tu
Yang si Jannah tu pun satu
Dah si Izaryl tu suke kat dia jual mahal pulak kan
Eii geram la camtu
Dah la suami kaya si Jannah pulak tak payah keje
Apa lagi la yang dia jual mahal kan

Tak sabar pulak nak tengok episod Jannah balik kampung jumpa mak dia
Apa la reaksi ayah dia
Baru ayah dia tau si Supian tu macam mana orangnya kan
Suka suka hati je nak tuko anak dengan tanah

Apa apa pun memang sweet la Izaryl dengan Jannah tu
Tak sabar nak tunggu episod esok

3 comments:

  1. Acik pun terperangkap sama..tapi tak daoat nak tengok penuh.kena tinggal juga masa iklan..bila maghrib nak masuk

    ReplyDelete
  2. sal pun suka tgk.... sweet tgk izaryl tu.... wpun dia org kaya....tapi dia bukan hidung tinggi... x suka mak izaryl...tengku mummy.... x sedar diri dia pun org kg asalnya.... huuhuhh....

    ReplyDelete
  3. suka.. tp dah 2 episod deqla skip....huhuhu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.