Story Mory Cik Lala

Saturday, September 21, 2013

BDaman





 Ni la BDaman. Permainan kegilaan anak anak masa kini. Dah berapa ekor dah beli. Satu tu bukannya murah. Sepuloh ringgit je atas la jugak. Pengsan mak ayah cari duit. Selagi tak beli dok jerit kat situ la. Nak beli jugak nak beli jugak. Entah apa yang syok sangat benda ni ntah la. Cuma ianya boleh tembak guli je. Tu la budak budak kan. Kalau nak beli menan tu tak sabar sabar. Dah ada 3 ekor nak beli lagi tu. Adoiii sabar je la.

11 comments:

  1. Kalau dah kawan-kawan mereka ada itu yg dia pun nak juga Ana. Dah dapat besarnya hati Allah saja yg tahu...

    ReplyDelete
  2. menan ape ni ek?
    x penah nengok..nasib le anak kita x gile menan
    kot ada pon nak yg princess2 itu pon kita x beli sesaje
    tgk result pekse dia dulu

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak ana..
    lama tak datang sini kak.. kat opis dah tak boleh berblog.. dah kena block dari bos.. so kalau nak berblog tengok page kawan2 cuma dengan hp.. ni pun tunggu waktu terluang je boleh BW ni..
    >> malam tadi baru nani belikan sekor lagi bidaman utk haikal kak.. hehehehe.. mmg tengah musim bidaman dan musim fingger board kak.. :)

    ReplyDelete
  4. Macam2 permainan budak2 zaman sekarang nie kan :D...

    ReplyDelete
  5. Anak saya dah ada 10 bdaman ni.. Guna duit raya dia.. Paling mahal 50rm dan yg murah 6rm/-.....padahal tembak guli je so dah tak boleh beli lagi...

    ReplyDelete
  6. anak noe pun ada..hahaha...x tau la apa yg bess nya

    ReplyDelete
  7. robot tmbak guli la ni yer?mcm2x permainan skrg ni...

    ReplyDelete
  8. Waaa Bdaman yag terbaru ye...Qi pasti suka nih...tp suka tgk gelagat anak2 kak ana bermain mmg bersungguh sungguh sampai Qi pun nak join sekali gan abang2 heheh

    ReplyDelete
  9. cantiklah.. deqla pun teruja tgk..apa lagi bebudak kak..haha

    ReplyDelete
  10. kita xtaw sgt la kegilaan anak skrng apa...tp si kecik tu suka sgt nak nengok mememennn...(citer ryukendo)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.